tisdag, mars 27, 2007

En liten snabb uppdatering

Har inte riktigt haft tid att skriva i bloggen det senaste. Har varit fullt upp både i agendan och i huvudet. Men här kommer några korta ord på vägen.

Har precis avslutat kursen med en tenta, oerhört skönt, även om det skulle visa sig att man inte klarat den. Organisationskommunikation var väldigt intressant måste jag säga. Speciellt med den filosofiska vinklingen på det.

Nu är det dags för metod B. Känns som om det kan bli lite sterilt, men vi får se.

Nu är vårsolen stark. Man känner med en gång att inspirationen flödar! Gött att man orkar och har lust att sätta igång med alla projekt man har liggande.

Strax bär det av till skolan. Projektarbetet ska slutföras och formas till en presentation. Sedan bär det av till Smedjehov med Figge och Hannes. Man får passa på att lira lite hockey innan de stänger på fredag. Ikväll är det mer hockey, fast på tv. Två hockeynördar (Jag och Figge) tillsammans med en välsmakande whiskey och en intressant match mellan Färjestad och Linköping!



Jag vill passa på att ge några kloka ord som jag har komponerat alldeles själv. Det är ett sånt citat som kommer att publiceras längst ner i alla almanackor sen!


Mångfald främjar och berikar ett sammanhang! I en grupp där alla har samma åsikter, är alla utom en överflödig...
Alexander Draschnar