fredag, januari 12, 2007

Popcorkärnor & Xanté

Ja här sitter man nu då efter en kväll med intressanta diskussioner och en flaska rödvin. Alltid kul att diskutera med Fredrik. Mer sånt!

För övrigt så känner jag mig som en påkörd pensionär med diskbrock. Ont i kroppen med andra ord. Efter en tidig vandring runt munksjön och en tuff innebandymatch så är det lätt att man känner sig så. Ändå stolt över mina bedrifter och det känns extra bra när man kan skryta lite med dem!




Imorn bär det hem till U-hamn igen. Min kusin har nyss tagit lärarexamen och fyller därutöver 25 år, så fest lär det bli. Gjorde för övrigt ett grattiskort till henne, blev lite kul tyckte jag. Så här blev det i alla fall:



Nu är jag ensam kvar med ett glas Xanté och resterna i popcornskålen. En väldigt god mix som jag nyss upptäckte. Så det borde bli sängen som är nästa hållplats när min föda är förtärd. Snart är det dags för skolan igen.
Popcornkärnor och Xanté är en delikat kombination!


måndag, januari 08, 2007

Tuvas dop

Den 30:e december var det dags för dop. Det var mitt kusinbarn Tuva som skulle döpas. Tänkte väl mest lägga upp några av bilderna jag tog under dopet, för den som vill se hur det blev. Här är några av bilderna i alla fall.